POHYBOVÝ WORKSHOP K ŽENSKÉMU ZDRAVIU CEZ PANVOVÉ DNO

Dátum: 13.04.2024 Miesto: Tanečná škola NEXUM na Fatranskej ulici č.1. od 15:00 do 18:30

Srdečne pozývame všetky ŽENY na tento unikátny POHYBOVÝ WORKSHOP K ŽENSKÉMU ZDRAVIU CEZ PANVOVÉ DNO 13. apríla 2024 v Nitre! Môžete sa tešiť na obohacujúce informácie z oblasti ženského zdravia so zameraním na našu panvu - sídlo ženskosti, ktoré priamo aplikujeme na tanec a rôzne druhy cvičenia.

Informácie

Prečo panva a panvové dno? 

Kondícia tejto oblasti má výrazný vplyv na celé ženské zdravie – fyzické aj psychické.

V našej panve sú uložené najdôležitejšie ženské orgány, prebiehajú v nej výnimočné procesy, ukladajú sa všetky emócie a je sídlom celkovej životnej energie.
Na workshope sa dozviete o dôležitosti panvovej oblasti z rôznych hľadísk. Teoreticky aj prakticky sa spoločne naučíme, ako sa o svoju panvu (a tým pádom aj o svoju ženskosť) starať viac, ako ju vnímať, precítiť a podporiť v každodennom živote.

 

Čo vás na workshope čaká?

  • Teoretický úvod – panvová oblasť z roviny fyzickej a emočnej – Ako vnímanie samej seba ovplyvňuje naše zdravie?
  • Intenzívny warm up
  • Zmyselný a dynamický tanec s panvou, bokmi a zadkom
  • Horúce afro-latino rytmy
  • Relaxačný strečing
  • Dýchacie cvičenia
  • Domáce občerstvenie
  • Špeciálny DARČEK :)

… a kopa zábavy, energie a nových priateľstiev!

Cena: 43 €

! POZOR ! – Kapacita je obmedzená a registrácia nutná.

Kto vás workshopom prevedie?

Profesionálna tanečnica Klára Purtzová sa tancu venuje od detstva a najviac jej prirástli k srdcu latinskoamerické tance vychádzajúce z tradičných pohybov domorodých kultúr.

Drvivá väčšina týchto tancov sa zameriava práve na pohyb panvy a chrbtice, vlnenie a krúženie – pohyby esenciálne pre vitalitu kĺbov, svalov, šliach, fascií a správne prekrvenie organizmu.

Klára pôsobila dlhé roky ako trénerka spoločenských tancov, mažoretiek a roztlieskavačiek, neskôr začala viesť vlastné tanečné lekcie online aj v Brne, kde momentálne žije. Taktiež je súčasťou tanečnej skupiny Baila Magic, ktorá pôsobí so svojimi umeleckými vystúpeniami
na rôznych udalostiach a eventoch.

Posledný rok sa intenzívne venuje organizácii pohybových workshopov pre ženy, ktoré pracujú so ženským zdravím psychosomaticky – prepojením fyzickej kondície s psychikou a emóciami. Na workshopoch sa preberá množstvo užitočných informácií z teoretickej roviny, ktoré sa následne aplikujú na rôzne druhy pohybu za pomoci liečivých rytmov hudby.

Klára vo svojej tvorbe prepája to, čo najviac miluje: TANEC, PRÍRODU a STAROSTLIVOSŤ O ZDRAVIE.
Teší sa, že vám túto lásku čoskoro odovzdá!

Jej prácu môžete sledovať na Instagrame: @klarinkapurtzova